Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Contact pagina maken

Edwin Janssen
Edwin Janssen
 • Bijgewerkt

In dit artikel nemen we je mee in het maken van een contact pagina. Er zijn verschillende plugins die bestemd zijn voor deze pagina en deze lichten we graag toe. 

 1. Je gaat naar de pagina waar je de contactgegevens wilt delen. Deze pagina heet vaak Contact.
 2. We adviseren voor de contactpagina gebruik te maken van de sjabloon Volledige breedte of Pagina sidebar links. Klik hier voor een overzicht van alle sjablonen.
 3. Om een plugin toe te voegen open je allereerst de structuur van de pagina. Dit doe je door helemaal rechtsboven in de werkbalk op het structuur icoon te klikken. Er opent zich nu aan de rechterkant van de pagina de structuur. 
 4. Een contact pagina bestaat vaak uit verschillende onderdelen zoals de contactgegevens, contactformulier en Google kaart. Hieronder leggen we per onderdeel uit hoe je dit kan instellen 

Plugin contactgegevens

 • Om de contactgegevens op de juiste manier te tonen kies je voor de plugin Contactgegevens. Het voordeel van het gebruiken van deze plugin, is dat de gegevens met icoontjes worden getoond en van hieruit kan de ouder ook direct bellen of een e-mail sturen. 
 • In het venster dat wordt geopend vul je de adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en directeur in. Ook je voor welke vormgeving, hier zijn verschillende keuzes voor de stijl, kleur en tekst kleur. 

  Schermafbeelding_2022-08-18_om_12.19.13.png


  De kleuren die worden getoond bij Kleur, zijn de kleuren die bij thema ingesteld zijn. Wil je een andere kleur? Dan kan dat worden aangepast. Klik hier voor meer informatie. 
  • Zie hier een aantal voorbeelden van hoe de contactgegevens getoond kunnen worden.

   Schermafbeelding_2022-08-18_om_12.23.50.png Schermafbeelding_2022-08-18_om_12.24.59.png
   Schermafbeelding_2022-08-18_om_13.30.21.png Schermafbeelding_2022-08-18_om_13.28.18.png
   Of er een schaduw wordt getoond of ronde hoeken, stel je in onder Thema's het onderdeel Knoppen.

Plugin contactformulier

Een contactformulier wordt gebruikt om via een formulier contact op te nemen met de organisatie. Op de contactpagina kan je deze gebruiken om bezoekers een vraag te stellen. Zodat de stap kleiner is om de vraag te stellen. 
Het aanmaken van een contactformulier wordt hier uitgelegd. Het aanmaken van het contactformulier, het doorsturen van de reacties en het bekijken van de inzendingen werkt voor een contactformulier niet anders als voor een ander formulier.


Google kaart

Vaak is op de contactpagina ook een kaart te vinden waar de locatie op te zien is. Het toevoegen van deze Google kaart biedt bezoekers om de exacte plek van je locatie te vinden en geeft een gemakkelijke routebeschrijving. Ook verbetert het de gebruikerservaring en visuele aantrekkingskracht van je website.
Hoe je een Google kaart op je pagina plaatst is hier terug te vinden.
Het toevoegen van een locatie wordt in dit artikel uitgelegd.Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.