Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Team pagina maken

Edwin Janssen
Edwin Janssen
 • Bijgewerkt

In dit artikel nemen we je mee in het maken van een teampagina. Door de Plugin Teamlijst te gebruiken worden de teamleden voor de school, stichting of opvang op een mooie manier met foto op de website getoond. 


 1. Je gaat naar de pagina waar je het team op wilt voorstellen. Deze pagina heet vaak Ons team of Het team.
 2. Om een plugin toe te voegen open je allereerst de structuur van de pagina. Dit doe je door helemaal rechtsboven in de werkbalk op het structuur icoon te klikken. Er opent zich nu aan de rechterkant van de pagina de structuur. 
 3. In de structuur zie je nu allerlei opties staan. De teamleden voeg je toe onder de placeholder Main (andere naam is ook mogelijk, maar Main gebruiken we in deze onderstaande schermafdruk). Hiervoor klikken we achter de gekozen placeholder op het plus-teken, er opent dan een venster waar je een plugin kunt selecteren die je wilt toevoegen. 

 4. In de pluginlijst kies je voor Teamlijst

  Schermafbeelding_2019-05-16_om_10.11.18.png
 5. Er opent zich nu een scherm waar je een aantal opties ziet zoals Titel, Team leden per rij, Sjabloon en Ruimte tussen de rijen. Hieronder lichten we kort toe wat deze opties inhouden:

  Titel 
  Dit veld is niet verplicht maar hiermee kan je een titel geven aan de teamleden die boven de teamlijst wordt getoond. Je zou hier bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Ons team of Het team maar je kan ze ook onderverdelen in groepen zoals bijvoorbeeld Onderbouw, Bovenbouw en bij de opvang BSO, VSO of KDV. 

  Stijl
  Bij het onderdeel stijl kies je voor de vorm van de afbeeldingen van de teamleden die straks worden toegevoegd.

  Ons_team.gif


  Optioneel kan je kiezen dat er een icoon wordt getoond als een teamlid geen foto heeft. Het icoon dat hier wordt getoond is een standaard poppetje icoon. 


  Team leden per rij
  Hier kies je hoeveel teamleden je naast elkaar wil hebben op de pagina. Voor hoeveel je kiest ligt aan de stijl van de website, kies je voor vier dan staan de teamleden dichter bij elkaar dan wanneer je kiest voor twee. 

  Tekstuitlijning
  Met de tekst uitlijning kies je op welke manier de tekst uitgelijnd wordt. Hier kan je kiezen voor links uitgelijnd, gecentreerd of rechts uitgelijnd. 

  Ruimte tussen rijen
  Hier bepaal je hoeveel ruimte je tussen de rijen wilt, hier kies je voor klein (S), middel (M) of groot (L).

  Volledige beschrijving tonen
  Bij het teamlid kan de beschrijving worden ingevuld, denk hierbij aan het voorstellen van het teamlid of de werkdagen. Door hier het vinkje aan te zetten wordt deze informatie volledig getoond. Als je deze niet aan vinkt zal er een knop worden getoond met Meer info. Als de bezoeker hier op klikt opent de beschrijving. 

  Kader om teamleden
  Er kan gekozen worden om een kader te plaatsen rondom de teamleden. Wanneer dit onderdeel aangevinkt staat worden er een kader geplaatst:

  Schermafbeelding_2022-10-04_om_09.14.10.png
 6. Kies voor de juiste instellingen en druk op Opslaan.
 7. Ga nu naar de team lijst en druk op het plusje achter teamlijst om een team lid toe te voegen.

  Schermafbeelding_2019-05-16_om_10.30.37.png

 8. Er opent zich nu een venster waar je een bestaand team lid kan kiezen uit de lijst met teamleden. Staat het teamlid nog niet in het systeem dan klik je op het plusje achter dit veld om een nieuw teamlid toe te voegen. Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van een team lid. 
 9. Als het teamlid is ingevuld, druk dan weer op Opslaan rechtsonder in het venster. 


Herhaal nu stap 7 en 8 tot alle teamleden zijn toegevoegd.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.