Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Release 30 oktober 2023

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

De nieuwe versie wordt automatisch geïnstalleerd en de wijzigingen zijn al zichtbaar. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen. Klik dan links boven op de release pagina op 'Volgen'. Je ontvangt dan een mailtje bij elke nieuwe release.

Nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen

Releases tot v28.18

Marketing onderdelen

De verschillende marketing onderdelen zijn nu eenvoudiger te benaderen via het tabblad Beheer > Marketing. Benieuwd wat de marketing onderdelen inhouden? Klik hier meer voor de opties. 

Opnieuw Uitnodigen van Gebruikers

Als gebruikers hun accounts nog niet geactiveerd hebben, geen zorgen! Je hebt de optie om ze opnieuw uit te nodigen, waardoor ze hun wachtwoord in te stellen. Hierdoor kunnen ze weer toegang krijgen tot de beheer schermen van de website en alle functies die ze nodig hebben. Het is een eenvoudige en handige oplossing. Je geeft de gebruikers opnieuw toegang tot deze te selecteren en bovenaan te kiezen voor Verstuur uitnodiging opnieuw. 

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • Bug opgelost waar de foutmelding werd getoond zodra de Instagram plugin werd gebruikt.
  • Verder zijn er diverse kleine performance en veiligheidsverbeteringen doorgevoerd, ook zijn er diverse kleine fouten opgelost. 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.