Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Instagram feed

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
 • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we je uit hoe je de plugin Instagram feed toevoegt op de website. 

Een Instagram feed is een verzameling van alle Instagram posts die zijn geplaatst een Instagram-account. Het is de chronologische weergave van alle foto's, video's, carrousels en verhalen die een gebruiker heeft gedeeld op zijn of haar profiel. De Instagram feed wordt weergegeven op het profiel van de gebruiker en kan door volgers en andere gebruikers worden bekeken.

 1. Om een plugin toe te voegen open je allereerst de structuur van de pagina. Dit doe je door helemaal rechtsboven in de werkbalk op het structuur icoon te drukken. Er opent zich nu aan de rechterkant van de pagina de structuur.

 2. In de structuur zie je nu allerlei onderdelen staan, door op het plus-icoon te klikken kan er een plugin worden toegevoegd. Meer informatie over het toevoegen van een plugin vindt je hier.
 3. Om de Instagram feed toe te voegen kies je hier voor de plugin Instagram feed.

 4. Allereerst moet het instagram account worden gekoppeld.

  Om de Instagram feed te tonen op je website hebben wij toegang nodig tot je Instagram account. Door te klikken op onderstaande knop kan je een Instagram account koppelen aan je website.

   

  Nadat je een Instagram account hebt gekoppeld in beheer kan je vervolgens hier verder met het instellen hoe je de Instagram posts wilt tonen op je website.
 5. Wanneer je klikt op Koppelen account wordt Instagram geopend met daarbij de melding Social schools CMS production wil de volgende informatie ontvangen over: xxx. Je moet ingelogd zijn bij het Instagram account dat gekoppeld moet worden met de website. 
 6. Hier kan je kiezen om optioneel ook de media (bijschrift, hoeveelheid media, mediatype, media-URL, permalink, tijdstempel en miniatuurafbeelding) ook toe te voegen. 
 7. Als hier het juiste account staat, klik je op Toestaan
 8. Je Instagram account is dan gekoppeld met de website.

Voeg je liever losse de Instagram posts toe? Klik dan hier

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.