Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Release 28.5.0 (20-04-2023)

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

De nieuwe versie wordt automatisch geïnstalleerd en de wijzigingen zijn al zichtbaar. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen. Klik dan links boven op de release pagina op 'Volgen'. Je ontvangt dan een mailtje bij elke nieuwe release.

Nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen

Master template

Met het master template introduceren een template die de flexibiliteit biedt om meer dan 400+ verschillende templates te maken. Via het verbeterde thema dat uitgebreide flexibiliteit biedt, kan je de look en feel van de website nu nog beter aanpassen op je huisstijl. Is je website toe aan een nieuwe uitstraling en wil je gebruik maken van dit nieuwe template? Dat kan zonder verlies van content en voor een kleine investering. Benieuwd naar de mogelijkheden, mail dan naar websites@kidskonnect.nl.

Instagram feed en posts

Geweldig nieuws voor alle social media fanaten en website eigenaren! Vanaf de release maart 2023 is het eindelijk mogelijk om jouw Instagram posts en feed direct op je website te tonen. Geen gedoe meer met screenshots maken en uploaden, want vanaf nu kan je je favoriete foto's en video's van Instagram rechtstreeks op je website delen.

Het beste van alles is dat het super eenvoudig is om het te doen. Met slechts een paar klikken kan je jouw Instagram-feed integreren in je website, zodat je bezoekers een nog beter beeld krijgen van wie je bent en wat je doet. En natuurlijk zal het je website er ook nog eens super stijlvol uit laten zien! Klik hier voor de stappen.

Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het delen van jouw Instagram-posts en feed op je website en laat iedereen zien hoe geweldig jouw content is!

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • Verder zijn er diverse kleine performance en veiligheidsverbeteringen doorgevoerd, ook zijn er diverse kleine fouten opgelost. 

Update_januari_2023.png

 

Geef feedback

Vind je het leuk om mee te denken of ben je benieuwd welke wensen andere gebruikers hebben? Bekijk dan ons wensenbord. Stem op je favoriete functionaliteiten. En staat je wens er niet bij? Stuur ons dan je wens.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.