Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Release 28.2.0 (12-01-2023)

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

De nieuwe versie wordt automatisch geïnstalleerd en de wijzigingen zijn al zichtbaar. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen. Klik dan links bovenin op de release pagina op 'Volgen'. Je ontvangt dan een mailtje bij elke nieuwe release.

Nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen

Marketing tools

Breng nu belangrijke zaken zoals open dagen, vacatures nog makkelijker onder de aandacht van je websitebezoeker met pop-ups, announcements en snelkoppeling.

Pop-up
Wil jij de bezoeker om extra aandacht vragen voor een open dag, openingsfeest of grote wijziging? Dit is vanaf nu mogelijk om te doen via een pop-up. De pop-up voeg je toe via Beheer > Geavanceerd > Marketing. Hier kan je via verschillende opties ervoor zorgen dat er een pop-up wordt getoond bij het openen van de website, op een specifieke pagina of op alle pagina's. Ook kan je instellen per wanneer de pop-up getoond moet worden. Wil je meer weten over hoe je de pop-up aanmaakt? Klik hier voor meer informatie.

Mededelingen 
Vanaf deze release is het ook mogelijk om de bezoeker extra aandacht te vragen door middel van een mededeling. Door middel van verschillende soorten types kan je een mededeling toevoegen aan de website die bovenaan de website de ingestelde periode zichtbaar zal zijn. Klik hier voor meer informatie. 

Plugin verbeteringen

Box plugin in een carousel 
De Carousel plugin geeft de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen, quotes of video´s te tonen die rouleren. Het is nu ook mogelijk om de box plugin te gebruiken in de carousel. Door een box toe te voegen aan de carousel is het mogelijk om extra aandacht te geven aan een quote of een tekst toe te voegen. Carousel_box.gif

Quotes in een pop-up
Een quote is een aanhaling of een citaat, ofwel een weergave van wat iemand gezegd heeft. Soms is het leuk om een quote toe te voegen van de schooldirecteur. Het is nu mogelijk om een volledige quote te laten tonen in een pop-up.

Kleine verbeteringen en bugfixes

  • Verder zijn er diverse kleine performance en veiligheidsverbeteringen doorgevoerd, ook zijn er diverse kleine fouten opgelost. 

Update_januari_2023.png

 

Geef feedback

Vind je het leuk om mee te denken of ben je benieuwd welke wensen andere gebruikers hebben? Bekijk dan ons wensenbord. Stem op je favoriete functionaliteiten. En staat je wens er niet bij? Stuur ons dan je wens.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.