Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Blog module activeren

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
 • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je een blog kan aanmaken op de website. Deze module kan je gebruiken voor een nieuwspagina of blogs. 

 

Stap 1: module activeren

De Blog module is een applicatie die geactiveerd moet worden voor de pagina waarop de berichten geplaatst gaan worden. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:

 1. Je gaat via de werkbalk naar Pagina's en zoekt hier de pagina op waarop je de berichten wilt plaatsen. 
 2. Door op het pen-icoon te klikken worden de instellingen geopend van de pagina. Hier kies je voor Geavanceerde instellingen.
 3. Op de pagina van Geavanceerde instellingen kies je bij Applicatie voor NewsBlog. Staat deze optie er niet tussen? Neem dan contact op met support

  Scherm_afbeelding_2022-12-20_om_10.21.29.png

 4. Vervolgens voeg je bij Applicatieconfiguraties in welke naam er getoond moet worden en welke lay out (lijst of banners) er getoond moet worden.
 5. Zodra de applicatie is gekoppeld aan de pagina kies je voor Opslaan. Je ziet dan bij Pagina's dat er een icoon wordt getoond bij die pagina.
  Scherm_afbeelding_2022-12-20_om_10.27.53.png

 6. Vervolgens ga je naar de pagina (dit kan via het oogje bij Pagina's, zoals bij stap 5 staat), waar je zojuist de applicatie newsblog hebt gekoppeld. Hier kies je bij Instellingen > Sjablonen voor (Flexi) pagina Apps. De applicatie wordt dan zichtbaar op de pagina. 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.