Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Beheren van teamleden

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we je uit hoe je de Teamleden kan beheren
Houd wel er rekening mee dat aanpassingen van een teamlid in beheer direct getoond worden in de website, als dit teamlid voorkomt in een team lid plugin. Je hoeft een aanpassing aan een teamlid niet verder te publiceren.

  1. Ga naar beheer
  2. Klik vervolgens op de knop Teamleden onder het kopje Snel naar. Je ziet nu alle teamleden die toegevoegd zijn aan de website.
    Let op! Deze teamleden krijgen hiermee geen toegang tot de website.

Het overzicht

In het overzicht zie je de naam, rol, werkdagen en of er een foto is gekoppeld aan de medewerker.  Als je opzij scrolt zie je het e-mailadres van het teamlid. 

Zoeken op teamlid
Als je een specifieke teamlid zoekt kan je zoeken in het zoekfilter. Door op het icoon Schermafbeelding_2022-08-09_om_10.42.43.png te klikken doorzoekt het systeem alle gebruikers. 

Filter
Standaard worden alle teamleden getoond. Door aan de rechterkant te kiezen voor een specifieke website kan je de teamleden bekijken van een bepaalde school. 

Teamlid toevoegen
Door op de knop Teamleden toevoegen kan er een nieuwe teamlid worden aangemaakt. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een gebruiker.

Teamlid wijzigen
Door op de naam te klikken ga je naar de details van de gebruiker en kan je aanpassingen doen. Wanneer dit teamlid al toegevoegd was aan de teampagina, wordt daar de informatie informatie aangepast. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.