Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Hoe verwijs ik een pagina door naar een andere pagina?

Edwin Janssen
Edwin Janssen
  • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we je uit hoe je een pagina doorverwijst naar een andere pagina binnen of buiten je website.

Hieronder zullen we stap voor stap vertellen hoe je dit doet.

  1. Allereerst ga je naar de pagina die je wilt doorverwijzen. Dit doe je zoals je op elke andere website navigeert.
  2. Vervolgens druk je op het Tandwiel in de werkbalk. Er klapt nu een menu uit, waarna je vervolgens op Geavanceerde instellingen... drukt.
  3. Er opent zich nu een venster met allerlei opties. Je ziet hier vier verschillende velden, wat deze velden precies inhouden zullen we later beschrijven. Om deze pagina door te verwijzen naar een andere pagina binnen je website ga je naar het veld "Doorverwijzen." Vervolgens druk je in het veld. Er opent zich nu een lijst met alle pagina's in je website. Je kunt nu in de lijst zoeken naar de juiste pagina waarna je wilt doorverwijzen door het eerste gedeelte van de naam van de pagina te typen of door de lijst te scrollen.

    Wil je nou naar een url buiten je website doorverwijzen dan type je hier de volledige url van de website dus bijvoorbeeld https://www.deregenboog.nl.
    Afbeelding: Doorverwijzing instellen2018-10-15_16_01_53-Home_20.png
  4. Wanneer je de luiste pagina hebt geselecteerd druk je op opslaan. Vervolgens zie je dan het een zwart scherm met tekst in het midden(zie screenshot). Wanneer je dit ziet is de doorverwijzing ingesteld. Wanneer je nu vervolgens op publiceer veranderingen drukt zal dit ook voor je website bezoeker actief worden, echter zien zij natuurlijk niet het zwarte scherm eerst maar worden zij gelijk doorverwezen naar de pagina die is ingesteld. Jij als beheerder ziet alleen dit scherm.  Afbeelding: Pagina voorvertoning2018-10-15_16_07_58-Home_20.png

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.