Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Release 28.0.0 (24-11-2022)

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

De nieuwe versie wordt automatisch geïnstalleerd en de wijzigingen zijn al zichtbaar. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen. Klik dan links boven op de release pagina op 'Volgen'. Je ontvangt dan een mailtje bij elke nieuwe release.

Nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen

Teksten makkelijk wijzigen

Het is nu nog makkelijker om de teksten op de website aan te passen. Het is nu mogelijk om teksten gelijk aan te passen en gelijk te zien hoe het eruit komt te zien op de website. 
Door in de menubalk op het pen-icoon te klikken wordt het in-tekst wijzigen zichtbaar en mogelijk. Als je vervolgens op de tekst klikt, kan de tekst gelijk aangepast worden. De wijzigingen die worden gedaan in de tekst worden automatisch opgeslagen.


Tekst_aanpassen.gif


Lettertype wijzigen

De keuze uit de lettertypes zijn uitgebreid en nu nog makkelijker aan te passen op de webiste. En wil je de titels in een ander lettertype dan de tekst, of de quotes nog opvallender laten zien op de website? Vanaf nu is het mogelijk om dit per type aan te passen en kies je uit alle lettertypes van Google Fonts. De lettertypes pas je aan door naar Thema te gaan en vervolgens het onderdeel Typografie te kiezen. Als je een lettertype aanpast zie je gelijk op de website hoe dit eruit komt te zien.

Schermafbeelding_2022-08-17_om_13.57.52.png

Hieronder een korte toelichting per onderdeel: 

Titels

Bij titels kan er een lettertype worden gekozen die wordt gebruikt voor alle titels.

Tekst

Bij de tekst kan er een lettertype worden gekozen die wordt gebruikt de teksten en menu. Kies hier een makkelijk leesbaar lettertype.

Quote

Bij quote kan er een lettertype worden gekozen die wordt gebruikt bij alle quotes op de website. Deze quotes voeg je toe met de plugin Quote. Door deze een andere lettertype te geven dan de titels of teksten zullen deze extra opvallen.

Grootte

Bij de grootte geef je aan hoe groot de teksten moeten zijn, vaak zien we dat er wordt gekozen voor 16 tot 18. De grootte 16 is het minimale wat wordt aangeraden om te gebruiken op de website voor de teksten.

 

Meerdere kolommen

De plugin Meerdere kolommen is verbeterd en in één opslag zie je precies hoe de kolommen op de website eruit komen te zien. Zie hieronder de opties die gekozen kunnen worden:


Schermafbeelding_2022-08-17_om_11.13.43.png
Staat je optie er niet bij? Kies dan voor Geavanceerd en kies hoeveel kolommen je wilt en wat de breedte moet zijn. Let op! Als je bij Lay out al een optie hebt gekozen, wordt deze getoond. Wanneer hier geen optie wordt gemaakt zal er gekeken worden naar Geavanceerd. 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.