Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Plug-in toevoegen

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we je uit hoe je een plugin toevoegt aan een pagina. 

  1. Om een plugin toe te voegen open je allereerst de structuur van de pagina. Dit doe je door helemaal rechtsboven in de werkbalk op het structuur icoon te drukken. Dat zijn vier liggende streepjes van verschillende lengte. Er opent zich nu aan de rechterkant van de pagina de structuur.

    Schermafbeelding_2022-08-18_om_11.57.png


  2. In de structuur zie je nu allerlei onderdelen (placeholders) staan. In de afbeelding hierboven zien we in de placeholder 'Main' meerdere onderdelen staan. Als je een plugin wilt toevoegen aan dit onderdeel, kies je achter het onderdeel op het plus-teken. Er opent zich nu een venster waar je een plugin kunt selecteren die je wilt toevoegen.

    Schermafbeelding_2022-08-18_om_12.02.16.png


  3. In de lijst die wordt geopend kan je de juiste plugin selecteren. Dit kan door er doorheen te scrollen of te filteren door de plugin te typen. Vervolgens klik je op de juiste plugin waarna zich een venster opent waarin de informatie ingevuld kan worden voor deze plugin. Hier vind je het overzicht van alle plugin's.

Heb je nou geen idee waar bepaalde content op de pagina in de structuur te vinden is, houd dan Shift ingedrukt en ga met je muis over de content in je pagina. De corresponderende plugin zal nu blauw oplichten in de structuur. Dit werkt andersom ook: als je met shift ingedrukt op een plugin staat, zie je de bijbehorende content blauw oplichten.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.