Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Inhoud kopiëren tussen websites

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
  • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je inhoud kopieert tussen verschillende websites. 

  1. Ga allereerst naar de juiste pagina waar de plugin staat die je wilt kopiëren. Zoek de plug-in op die je wilt kopiëren door de structuur te openen en de plugin te zoeken in de lijst. De structuur open je door op de drie horizontale strepen te drukken rechts bovenin de werkbalk.

  2. Vervolgens drukken we achter de plugin die je wilt kopiëren in de structuur op de drie horizontale strepen en klikken we in het menu wat nu openklapt op kopiëren. De plugin is nu gekopieerd naar je klembord.

    Mocht je nou meerdere plugins tegelijk in een placeholder willen kopiëren dan kan je via de drie horizontale strepen achter de titel van de placeholder alle plugins in de placeholder kopiëren.


    Schermafbeelding_2019-04-02_om_12.20.44.png

  3. Ga vervolgens nu naar de pagina waar je de plugin wilt plakken. Hoe je wisselt van website vind je hier. 

  4. Ga vervolgens naar de pagina waar je de plugin wilt plakken en open hier ook weer de structuur. Zoek de plek op waar je de plugin wilt plakken, meestal doe je dit in de placeholder main. Klik vervolgens achter de placeholder naam op de drie horizontale strepen en klik op plakken.

Als er ook tekst wordt gekopieerd, kan het zijn dat er nog links in staan naar andere pagina's. Controleer deze links of ze naar de juiste pagina voor die website verwijzen. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.