Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Aanbod toevoegen

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
 • Bijgewerkt

In dit artikel leggen we je uit hoe je een nieuw aanbod toevoegt aan de academie.

Alleen iemand die de rol academie beheerder heeft kan dit.

 

Navigeren naar aanbod

 1. Druk in de werkbalk op beheer. Je zit nu in de beheer omgeving.
 2. Scroll vervolgens in de lijst naar met alle functionaliteiten naar het kopje Aanbod.
 3. Druk vervolgens op de knop Aanbod om een nieuw aanbod toe te voegen.
 4. Er opent zich nu een scherm waar een overzicht van al het huidige aanbod in staat.
 5. Klik vervolgens rechtsboven in op de knop Aanbod toevoegen.

Aanbod opmaken

Algemene instellingen

 1. Geef je aanbod nu een titel, bijv BHV Training.
 2. Schrijf bij omschrijving een pakkende omschrijving in 3 tot 5 zinnen. Later in het formulier in een ander veld heb je de ruimte om verder uit te wijden over het aanbod. Deze moet enthousiasmeren en nieuwsgierig maken.
 3. Vink het vinkje leernetwerk aan als dit een leernetwerk is.
 4. Upload een mooie afbeelding die mensen nieuwsgierig maakt.

Specificaties instellen

 1. Geef vervolgens bij specificaties het thema, de doelgroep en het niveau aan van het aanbod. Staat er nog niks in de lijst? Druk dan op de plus om een nieuw item toe te voegen. Op deze specificaties kan dalijk gefilterd worden in het overzicht. Belangrijk dus om dit goed in te vullen.
 2. Nu is het tijd om volledig uit te wijden over het aanbod in het veld volledige omschrijving.

Locatie en contactpersonen

 1. Specificeer nu wie de aanbieder is van het aanbod. Dit kan bijv. een school, extern bedrijf of persoon zijn.
 2. Nemen er meer besturen deel aan de academie dan kan je bij initiatiefnemer het bestuur toevoegen van waar dit aanbod is gekomen. Maar met 1 bestuur in de academie? Laat dit veld dan leeg.
 3. Het is nu tijd om de contactpersonen te koppelen aan het aanbod. Let op! De contactpersonen die je hier koppelt worden volledig op de hoogte gehouden over alles omtrent het aanbod en kunnen ook dit aanbod verder beheren vanuit hun profiel. Zo kunnen ze nieuwe bijeenkomsten toevoegen, de teksten aanpassen van het aanbod en de deelnemers managen. Een externe contactpersoon toevoegen? Klik dan op het plusje om deze persoon uit te nodigen.

Publicatie status

 1. Kies bij publiceren of je wilt of het aanbod al live staat wanneer je op opslaan klikt. Wanneer je hier voor kiest kunnen medewerkers direct zich aanmelden voor het aanbod en is deze terug te zien in het overzicht van het aanbod. Wil je dus nog eerst even rustig op de achtergrond alles juist invullen of de volgende keer verder gaan met bewerken? Laat het vinkje dan bij Publiceren uit.

Bijeenkomsten toevoegen

We gaan nu de bijeenkomsten toevoegen. Bijeenkomsten kan je ook zien als startdata. Heb je dus bijv. voor een BHV Training meerdere startdata dan maak je meerdere bijeenkomsten aan. 

 1. Kies je begin en eind datum van de bijeenkomst. Bestaat de bijeenkomst uit meerdere bijeenkomsten? Vul dan bij Begindatum de begintijd en datum van de eerste bijeenkomst en bij Einddatum de datum en tijd van de laatste bijeenkomst. Een volledige planning kan je kwijt in het veld Opmerking.
 2. Datum nog onbekend? Vink dan het vakje Datum onbekend aan en laat de velden Begin- en Einddatum leeg.
 3. Vul nu in hoeveel deelnemers zich kunnen aanmelden voor deze bijeenkomst. Geen max? Vink dan de optie Deze training heeft geen maximaal aantal deelnemers aan en laat het veld Maximaal aantal deelnemers leeg.
 4. Vul de locatie in waar het de bijeenkomst plaatsvind. Dit kan een adres zijn maar ook bijv online.
 5. Bij het type aanbod kan je aangeven hoe het aanbod wordt gegeven. Denk hierbij aan bijv. door middel van een webinar, seminar of een fysieke cursus.
 6. Kost het geld om deel te nemen? Vul dan een prijs in. Gratis? Laat dan leeg.
 7. Bij opmerkingen kan je nog extra info geven over de bijeenkomst. Denk hierbij aan zaken zoals er is geen parkeergelegenheid op locatie.
 8. Tot slot kan je nog bijlage toevoegen, zoals handouts die deelnemers voor aanvang van het aanbod gelezen moeten hebben.

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.