Waarmee kunnen we je helpen?

Websites speciaal voor de kinderopvang en het onderwijs

Sectie

Laura Hogenbirk
Laura Hogenbirk
 • Bijgewerkt

De plugin sectie wordt voornamelijk gebruikt voor het aangeven van verschillende alinea's op een pagina. De plugin sectie heeft verschillende mogelijkheden. Vind hier verschillende mogelijkheden met uitleg hoe de sectie is opgebouwd.

Plugin toevoegen 

 1. Druk op structuur rechts bovenin
 2. Druk op plus-icoon het in het content blok waar je de plugin sectie wilt toevoegen, scroll naar beneden en selecteer "Sectie" in de lijst.
 3. Er opent zich nu een scherm waar je verschillende opties ziet die je kan instellen. Alle instellingen kunnen na het opslaan nog worden aangepast. 

  Lay out 
  Bij het onderdeel Layout kies je voor de vormgeving van de sectie. Hier kies je uit Met achtergrond, Afbeelding links of afbeelding rechts.
  Scherm_afbeelding_2022-11-10_om_10.17.46.png
  Volledige breedte Vervolgens kan je kiezen of de sectie over de volledige breedte getoond moet worden op de website. 

  Vormgeving
  Bij het onderdeel vormgeving geef je aan of de achtergrond van de sectie een afbeelding moet zijn. Wil je alleen een kleur als achtergrond dan selecteer je geen afbeelding maar kies je een kleur bij Achtergrond. De kleuren die worden getoond bij Achtergrond zijn de kleuren die zijn ingesteld bij het thema

  Bij de tekst kleur kies je de kleur van de tekst in die sectie. Selecteer hier een andere tekst kleur dan de achtergrond, anders is deze niet zichtbaar. 

  De achtergrond positie pas je aan wanneer je een afbeelding hebt gekozen als achtergrond. Als je wel een afbeelding hebt gekozen, dan kies je hier de kleur voor de overlay van de afbeelding.

  Door de doorzichtigheid aan te passen van de achtergrond kleur kan je de kleur lichter tonen. 

  Scherm_afbeelding_2022-11-10_om_10.19.58.png
  Geavanceerd
  Bij geavanceerd kan je de sectie een uniek ID geven. Hiermee geef je deze sectie een uniek id. Dit kan gebruikt worden in de link plugin om naar deze sectie te scrollen of om extra styling (css) toe te voegen.
 4. Door vervolgens op Opslaan te klikken wordt de sectie toevoegt. Alle instellingen kunnen na het opslaan nog worden aangepast. 
 5. Wanneer je tekst wilt toevoegen aan de sectie, kies je bij de plugin sectie voor het plus-icoon om de plugin tekst toe te voegen. 

  Scherm_afbeelding_2022-11-10_om_10.27.41.png

 

Klik hier voor verschillende opmaak mogelijkheden die zijn gemaakt met de plugin sectie. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 6 van 6

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.